fredag 30 maj 2008

Ibland behövs inga ord.








En UNDERBAR eftermiddag helt enkelt! Tack Sis!

torsdag 29 maj 2008

Tur man får shopping hjälp!

Satte min kompis och inredningstokiga vän E. på att leta upp en skål som jag sett i en blogg. Ville oxså ha! Givetvis slutförde hon uppdraget och fick mej att handla lite mer. Nu är vi kittade nästa gånga A. vill baka muffins!



Vilken röra


Måste verkligen göra något åt min garderob! Vill ha mitt dressing room nu! Sis skrattar åt allt jag sparar.....Vilken röra! Ska städa och rensa...på semestern...en annan dag....när det regnar. Eller något....Vilken slarv Maja jag är!

Jag hade kunnat klappa honom!


Japp, det hade jag......om jag bara tordes, för det var så nära. Hela familjen följde med E. på hans skolresa till Eskilstuna idag. Blev en intensiv dag vill jag lova. Och vilket jobb fröknarna gjorde! Helt otroligt att ingen kom bort!
Fotade några av djuren och gissa vilka som är mina favoriter?

I love Pink....


Efter Parken Zoo var det bara att svänga hem och byta picnickorg och knalla bort till dagis och A.s sommarfest. Vi grillade korv, sjöng och lekte lekar. Mysigt! Nu är jag helt slut! Käkade nyss sen middag ute på balkongen. Upptinad pizza och ett glas vin. Det ni! Lyx!

onsdag 28 maj 2008

Äntligen jordbubbar!


Nej, jag har inte stavat fel. Så heter dom hemma hos oss! Fråga A. och han svarar "jordbubbar"! Premiär åt med killarna ute i solen ikväll. Mumma! Nu är det äntligen sommar!


Precis som sin mamma...

....är han galen i blommor! Han kan dom alla. Blåsippor, vitsippor, gullvivor och liljekonvaljer. Konstigt vore det annars, han är ju min "plocka-blommor-kompis" lilla A. Nu går han på egna små "plocka-blommor-promenader" och gör fint på sitt rum. Så gulligt!


söndag 25 maj 2008

Morsdag


Borde verkligen vara morsdag lite oftare*ler*. Blev uppvaktad tidigt imorse av en nyvaken E. Han hade målat en så fin teckning till sin mamma i skolan. Fullt med RÖDA hjärtan. När alla killarna vaknat till fick jag ett paket oxså!

Tillsaken hör att fynd i Ullared inte alltid är dom snyggaste. Min morgonrock som jag typ flyttade in i efter S. och min busstripp dit är bara så skön! ....men enligt min man så ful! Paketet under sängen?? Ja....en ny fin vit morgonrock från Lexington. WOW!

Nu kan jag äntligen svänga runt ute i trädgården på morgonkvisten, hämta tidningen och dricka kaffe på trappen med lite stil och finess

fredag 23 maj 2008

En kopp kaffe hos frissan



Finns det något bättre än när någon fixar med håret på en!!??? Tvättar, klipper och färgar. Att det sen är hur kul som helst att bara sitta och kolla inredningen på stället man gör det på är en bonus. Att man sen får en trevlig pratstund m J. och dessutom en kopp kaffe, det är rena rama LYXEN!...om ni frågar mej....



torsdag 22 maj 2008

Ett eget kryp in.

Det var när lilla A föddes som antal sovrum helt plötsligt blev för några i vårt hus. Vi funderade länge och väl hur vi skulle få till vår övervåning utan allt för stora ombyggnader. Just då orkade vi inte med mer husruts, men ville ändå att alla skulle få sin vrå. Den "enkla" lösningen blev att riva och flytta en vägg för att sedan inreda en av takfotsgarderoberna.
Så här blev det.





Det mysigaste rummet i vårt hus helt klart! Önskar bara att det fanns mer plats för mina kläder, väskor och skor. "Den som väntar på något gott".... för det BÄSTA av allt är att det här kommer att bli mitt egna "dressing room" längre fram.

lördag 17 maj 2008

Team Paps och jag........

"För att komma till toppen, måste man först upp för backen."




Snart är vi två som susar genom stan. Längtar!

Dagbok

Synd att det inte var som när man var 15 år och skrev dagbok.Nu förtiden bloggar man ju bara...................
Hittade den gär fina dagboken på A`s favvo affär "Ordning och reda" i Stockholm. Fin va!? "My secrets" med lås och allt.

Min nya lilla bil....

....hittade jag på i Stockholm! Cool va!!?? Små sliriga hjul och taklucka. Perfekt för små shoppingturer. Bara att stuva in allt och dra. Synd bara att den inte var till salu....

Nya kuddar!



Mamma hade sytt så fina kuddar till hennes kökssoffa, fast i blått och rosa och när jag fick se dom var det bara för henne att sy åt mej med! Tur man har en snäll och duktig mamma.

Tack T!


Fick ännu en söt liten kanna till min samling. Lilla Flora från Gustavsberg. Tack T! Så gullig!

tisdag 13 maj 2008

Jag får dille på blommor!

Så är det. Först var det vitsippor, sen blev det gullvivor och nu liljekonvaljer.
I just LOVE them!





...ut med skötbordet.

Äntligen! Fast nu är det ett par veckor sedan vi gjorde oss av med det. A. grät när det var borta, men det gick fort över. Var tvungen att hitta något annat att ha allt "jox" i. Fick en idé ur en tidning och såhär blev det!


Vips hade en gammal sockerlåda blivit en liten hylla, tack vare min händiga paps.
Lite sött, eller hur!?