onsdag 30 september 2009

Kalasdags




I helgen smäller det! I ett år har pojkarna väntat. Nu är det äntligen dags. Fiffigt att ha födelsedag efter varandra! Idag hjälptes dom åt med chokladbollarna. Nu är nog nästan allt klart! Bara lite småfix när tomtarna somnat imorgon kväll, sen kan vi "kalasa" hela helgen.

Härligt RöRiGt!


Helgens utflykt. Massa bus, mysiga ungar och mina bästa vänner!

fredag 25 september 2009

Kraft

Jag lever, andas och tänker YOGA just nu. Jag är helt såld! En annan typ av träning mitt i all cykling, löpning och styrka. Som bomull för själen.
Återhämtning.

onsdag 23 september 2009

Utflykt




Älskar hösten och utflykter. I helgen packade Sis och jag ryggsäckarna och tog med barnen på en liten strapats. Det blev en skön dag i skogen med allt vad det innebär. Ett utflyktsmål, matsäck, en olycka ( enligt Sis blir det minst en), lek och bärplockning. Men visst går det att Yoga och få lite massage också. Det sista fick Sis betala dyrt för!

måndag 21 september 2009

No more kallt kaffe!



Söta Dockan snappar upp. Nu är både höstens utflykter och "sitta på trappen med en kaffe" räddade. Som jag har tjatat om att jag ska fixa termosmuggar, så man slipper kallt kaffe. Nu gjorde Dockan det istället. För med 4 barn, som det oftast är när Sis, jag och Dockan ska få till en fika blir det sällan att man får sitta stilla OCH fika. Utan mer en upp och ner fika, där man ska vara glad om man hann få i sig något varmt kaffe alls.
Nu kan vi iallafall ALLTID dricka varmt kaffe! Tack Vännen.

PS. Ser redan framemot vår nästa söndagskaffe med MASSOR av modetidningar, ute i blåsten på min veranda.

onsdag 9 september 2009

Önska


Hemma i vårt badrum sent igår kväll:

Jag: Jag önskar mej "Go girl" på morsdag nästa söndag.. *fniss*

E. Jaha. Just ja morsdag.....*hur kunde jag glömma det*

Tyst

Jag: Gaha, ha, ha!!!! Jag kunde ha fått den! Du hade ju verkligen ingen koll på att det INTE är någon morsdag nästa vecka!? Ha, ha

tisdag 8 september 2009

Mamma Mu

Förra veckan lånade jag en tidning av mor, tror det var "Drömhem och Trädgård". I ett av hemmen som visades stod en söt liten kossa kanna på bordet. En sån vill jag ha tänkte jag!
I söndags var jag och Dockan på loppis och där fanns den! Men jag köpte den inte.....?! Grubblade hela eftermiddagen på att jag INTE köpte den, tills Dockan kom på att vi faktiskt kunde skicka dit min E. att köpa den. Stackars E har alltså fyndat helgen loppis fynd! Gissar att både M. och J. på restaurangen fick sig ett gott skratt . Men jag är nöjd! Den är så söt.




måndag 7 september 2009

Kom hem!

Telefonen är tyst. Nu saknar jag dej faktiskt!

lördag 5 september 2009