fredag 31 augusti 2012

Höstgöra


Äntligen helg igen! Den här veckan kändes som en enda lång transportsträcka till att få den där mysiga lördagmorgonen, med håret på ända, one piece klädda barn, rostade mackor med massor av gott på, kaffe i lugn och ro, raggisar och morgonrock till långt på förmiddagen. Ingen som måste iväg. Bara lite tid att hämta andan. Imorgon behöver vi allt det där! Önskar bara att E. var hemma.

Förra helgen blev första svampplockar helgen. Tack och lov sprang vi inte ihop med några vildsvin denna gång, men spår av dom fanns det gott om. Vi lyckades hitta svart trumpet i år igen och tidiga trattisar. Trattisarna har söta svärmor  redan syltat i små rara burkar. Dögott till sån där farmor mat (så egentligen hade burkarna kunnat stå kvar hemma hos henne). Jag hoppas kunna trava ut i helgen igen, men killarna är svår mutade. Undrar om det räcker med pizza till middag?


Trevlig helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut! Hoppas att ni får en härlig helg. Det vore skoj att ses! Jag kommer till ditt jobb den 10:e hoppas att du jobbar då. Nu ska vi försöka lösa melodikrysset ;-)

Kram Annis