onsdag 18 mars 2009

Åre=problem?


Ja, det verkar inte bättre. Både jag och Blondinbella verkar stå inför samma problem inför våra kommande Åre resor. Hör här, direkt kopierat från Blondinbellas blogg:

"Åh jag har så himla svårt för att packa, sedan är det så tråkigt att packa när man inte har några fina resväskor att ha med sig, jag måste investera i Louis Vuitton! Åre är rätt knepigt också. Man ska ha massvis med snygga skidkläder, varma tröjor etc. Men samtidigt ha kläder som passar till middagar och utgång på klubbar som är precis som Stureplan. Stilettklackar funkar liksom inte i snön. Och Elise-klänningar är alldeles för kallt. Hmm, man ska alltså vara skid-chic, afterski-cool och avslappat snygg på klubben? Gahh…. Ibland önskar man att man vore fem år och en rosa overall var det ändå rätta...."

Ha, ha första gången jag faktiskt skrattade när jag läste denna söta blondins blogg. Problemet med Louis väskorna är iallafall löst. Tack snälla M! ...kanske dags att få styra upp resten av packningen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm stilettklackar och finklännigen, ni kommer att var så trötta på kvällarna att ni kanppt orkar gå!! Hi hi! /Trin

Anonym sa...

Det kan vara svårt ibland. Väskan är ju inte riktigt som Louis Vuitton, men funkar bra ändå... Men håller med Trin, ni kommer vara trötta! Hoppas ni får det bra. Kram /Madde