onsdag 30 december 2009

Mitt 2010...



.... hoppas jag blir lika bra som 2009. Tillsammans med familj och vänner.

Jag har inga nyårslöften utan mål. Många handlar om 10. Passar ju bra under 2010.Idag sattes det första. 10km på laggarna!


Gott Nytt år alla vänner!

söndag 27 december 2009

Kittad och klar!


Nu är det bara att börja träna. Denna gången köptes även utrustningen först, träningen sedan, så klart! För hur gör man annars inför ett vasalopp?! Utan skidor? Iallafall, 6km igår, helt död! 7,5km idag med jordens träningsvärk, men så himla kul ! Idag gick det ännu lite bättre, men jag måste träna. Det känns att man är nybörjare! Tror iallafall att jag hitta min träningsform när racern står parkerad. Längtar redan till nästa tur! Då siktar jag på milen.

fredag 25 december 2009

Min julklapp


Vi skulle inte köpa några klappar till varandra iår, jag och min E. Vi skulle göra något tillsammans. Kanske en middag på Amano. Men ibland måste man avvika, speciellt när frun i huset hittar något så fint att det knyter sig i magen. Så fin! Den bara hängde där, på Hannas Bod. Vår nya UNDERBARA kökslampa. Ut med den gamla och in med den nya. Och visst blev det fint!? Och som jag har letat efter något annat att hänga över bordet, men det ska vara just rätt. Till och med damen i affären förstod att jag hade hittat det jag letat efter. Hon var lika glad som jag!


Ps. Middagen på Amano blir såklart också av. Julen och Nyår ska bara firas klart.

måndag 21 december 2009

Julfix


Igår julfixades det! Huset storstädades, vi julhandlade och granen kläddes. Ingen av barnen var med och hjälpte till?! Vad är detta?! Dom hade fullt upp med sina nya älsklingar. Hedda och Klara. Nu är iallafall allt klart. Bara att vänta in Tomten. Visar mitt senaste "loppis fynd". En gammal girlang som var tänkt till granen, men som hamnade på matsalsbordet istället.



GOD JUL
alla vänner!

Halvvättern

Åh, vad jag längtar!
13juni 2010. Pappa, jag och Sis. 15mil och Halvvättern.
Vill cykla nu!
Kanske kan man nypa en plats till Vätternrundan och 30mil 2011?

fredag 18 december 2009

-11 och +2




Burr! Visst har det blivit lite för kallt!? -11 grader. Vi fryser hemma i Villabjörkebo, men vi värmer oss framför brasan med våra nya familjemedlemmar. Klara och Hedda. Inte en sekund har jag ångrat mitt löfte till barnen! Ett varsitt marsvin till jul. Två ursöta flickor som redan kurrar nöjt när barnen klappar men som helst, än så länge, ligger och myser inne i sitt hus.

fredag 4 december 2009

Årets Pepparkakshus


Men det blev inget! Inget pepparkakshus iallafall, utan en riddarborg av sockerbitar! Skämdes, tandhygienist som man är när jag dundrar upp 2 paket bitsocker och 1 paket med floursocker på banndet på ICA. Pinigt! Väl hemma meckade iallafall jag och killarna ihop årets bostad för Herr Snögubbe och Herr Tomtenisse. En borg. Två torn och en borggård där tornen nu om kvällen lyser fint med värmeljus. Snart är det jul.