måndag 30 juni 2008

Helgens loppis fynd....

....och jag e så lika nöjd som vanligt!



En söt liten ask att ha alla Bamse och Spindelmannen plåster i och en ny väska i plast. Fint va?!

Min helg


Haft en så mysig helg. Äntligen har jag träffat C´s lilla T. Vilken liten going och coolare mamma får man leta efter. " Allt har sin tid".

I lördags fyllde Mamidos egna Sandra Dee 30-år och det var vi såklart med och firade. Donnan blev heeeelt överöst med fina Thomas Sabo smycken. Jag blev riktigt avis på den fina ringen! Den står högst upp på min önskelita nu.



Allt var lyckat. Vädret, maten och lekarna. Det enda som saknades var J. Men en vink fick du!
En toppen kväll som avslutades med ett besök på årets först parkfest.

onsdag 25 juni 2008

Hem ljuva hem







Home is where your heart is

tisdag 24 juni 2008

Sov gott min skatt...



...dröm sött. Jag ÄLSKAR dej.

söndag 22 juni 2008

Äntligen.....


...har jag rensat och städat min garderob! Vilket jobb! Lovar att det tog 4 timmar MINST! Blev många skratt och massa tomma galgar att hänga nytt på. A. eller Mini Turtles höll mej sällis tillsammans med Robert. Nu Sis lovar jag att alla brynjor och skrynkel skjortor är borta. Hur kan man ens spara en vit skrynkel skjorta? Trodde jag att jag skulle använda den igen?! *pinsamt*


Före




Är verkligen nöjd med all min nya plats. Fattar inte att allt det där fick plats i min garderob!!


EFTER!
Och nu till det bästa, nu är det bara att börja shoppa för att fylla upp alla tomma galgar....

Sex and the City premiär.


Igår var det dags! Som jag har längtat. Nu skulle man ÄNTLIGEN få veta om Carrie fick sin Mr Big tillslut.Jag har aldrig skrattat och gråtit så mycket under en och samma film. Helt UNDERBAR! I`m in LOVE!!!!

Blev en middag på stan tillsammans med Sis, E. och T. oxså. Var på Indigo en liten tapas restaurang som vi rekomenderar varmt! Kanon gott.En perfekt kväll med tjejorna på stan helt enkelt!



lördag 21 juni 2008

Midsommar


Blev en lyckad midsommar hos Sis som vanligt. Började dagen med att binda kransar och fika hemma hos mormor och morfar. Barnen var med en liten stund och sen var det bara jag, Sis och morfar.






Mormor dukade och gjorde fin tillsammans med K. Söta lilla unge!!!



Söta som socker.



Sen blev det midsommarlunch, dans runt stången och senare grillkväll hemma hos Sis med alla vännerna. En lyckad midsommar helt enkelt!


Mitt bidrag till grillkvällen. Färskpotatissallad med fetaost, soltorkade tomater och svarta oliver.

torsdag 19 juni 2008

Vilken dag....


Migrän. Så olägligt. På jobbet. Värsta kaoset. Sovit hela dagen. Tack Sis för hjälpen med barnen!

måndag 16 juni 2008

Hello My name is Bob




....ska klippa mej. Letar frillos på nätet och jag vill verkligen ha en kort Bob frilla. Eller?

söndag 15 juni 2008

Dagens shopping....

...och jag är tvärnöjd!
En gullig blus till "Sex and the City" premiären och ytterligare ett par örhängen till min STORA samling.


lördag 14 juni 2008

4-minuter



E. säger att han somnar tillslut....gubben i displayen allstå.Det säger han bara för att jag borstar så länge och han vill ha skaftet.Har en kanon bra eltandborte som ALLA borde ha! En eltandborste med display som visar hur lång tid du borstat, om du borstar för hårt och när det är dags att byta borsthuvud osv. Massa super bra finesser! Efter 2 minuter kommer det dessutom upp en liten glad gubbe för att tala om att det är klart, efter 2 minuter och 30 sekunder blinkar han åt dej som en liten extra bonus....och efter 4 minuter sover han, enligt E. !! Ha, ha.... Så länge borstar jag! Arbetsskada? Ska iallafall ge er 3 smarta tips!

El tandborte 2minuter (morgon/kväll).
Tandtråd 1g/dag
Fluorskölj 1g/dag = 4 minuter

KLART! ...och jag lovar att det ger resultat! Så himla enkelt!


Dagens loppis fynd


Är så nöjd! Sis fyndade en gammal jordglob på loppis och sedan dess har jag oxså velat ha en. Barnen tycker det är kul att snurra och kolla alla länder....Teneriffa....Gran Canaria....Vietnamn. Undrar vart vi åker nästa gång?

fredag 13 juni 2008

Bilder





Trött.....


Just precis. Vilken dag! Nu ska jag ta det lugnt, blogga lite, läsa nya Mama och sen ta en tidig kväll. Jobbigt att vara fin klädd en hel dag!

Sommarlov, student och kalas


Det är det vi har hunnit med i dag. Var på E`s första skolavslutning idag. Så himla fint! Först fika i gräset och sen sång och viktigast av allt " Den blomster tid nu kommer". Barnen var så fina och jag var en såååå stolt mamma till E. Grät som aldrig förr till " Solen skiner" det var bara så fint!



Efter skolavslutning blev det studentfirande med kusin D. Han har blivit så stor....och så snygg!



Faster C. hade gjort så fint hemma. Massa god mat och vilken tårta.





Sist men inte minst blev det ett 9-års kalas hemma hos Farbror Brum. Kusin R. fyllde 9-år. Stolt kille! Ny cykel, ny hjälm,nya shorts, nya handskar och ny tröja. Nu ska E. också önska sig en Dirt när han fyller.